Stijlvolle heren accessoires voor de winter  |  Deel dit bericht op:

Stijlvolle heren accessoires voor de winter

Yes, het is weer bijna winter! OK, natuurlijk is het koud en wordt het erg vroeg donker maar het brengt zeker ook voordelen met zich mee. Zo kun je als finishing touch de meest stijlvolle winter accessoires dragen om jouw winter look compleet te maken.

Ben je ook een man die niet kan wachten tot dat je eindelijk weer je mooie stijlvolle winterjas kunt aantrekken om deze te combineren met jouw meest coole winter accessoires? Wat te denken van die stoere leren handschoenen die perfect is te combineren met jouw zorgvuldig gekozen sjaal.

Hier vindt je een overzicht van de meest verkochte winter accessoires onder mannen. Dat zijn zoals elk jaar weer de handschoenen, mutsen en sjaals.

 

Stijlvolle winter accessoire 1: De handschoen

Handschoenen zijn elk jaar weer een van de meest verkochte heren accessoires. De trends van de laatste jaren zijn de leren heren-handschoenen. Tip voor als je een handschoen gaat kopen, pas deze eerst en zorg dat de handschoen die je kiest niet te krap zit. Als een handschoen te krap zit dan kan de lucht niet goed circuleren waardoor de vingers worden afgekneld wat weer afbreuk doet aan een goede isolatie.

Stijlvolle winter accessoire 2: De muts

Naast dat een goede muts zorgt voor warme oren is ook dit een accessoire die mannen graag dragen om hun outfit compleet te maken. Tip: wil je warme oren en er niet alleen sexy uitzien met jouw stijlvolle muts? Zorg dat de muts lang genoeg is om over je oren te trekken.

Geen producten gevonden die overeenkomen met je selectie.

 

Stijlvolle winter accessoire 3:  De sjaal

Een sjaal kan een sterk element toevoegen aan de stijl, vooral wanneer deze kleur toevoegt aan een anders saaie outfit. Je kunt een sjaal dragen om jouw stijlvolle kleding te accentueren of als aanvulling bij jouw trui en/of jas ontwerp. Je zou een sjaal ook kunnen dragen in plaats van een stropdas om deze te combineren met een pak of een casual outfit.

Naast dat het stijlvol is, zijn er ook meerdere redenen voor het dragen van een sjaal. De meest voor de hand liggende, sjaals houden je nek warm en beschermt het anders blootgestelde huid tegen de koude temperaturen. Daarnaast bieden sjaals ook extra isolatie in jassen en jacks.

Tips voor het kopen van een sjaal:

  • Zorg dat je een sjaal kiest die niet doorzichtig of van lichte en luchtige stoffen is gemaakt, dat zijn namelijk vrouwen sjaals.
  • Kies voor een sjaal met een simpel patroon. Zorg ervoor dat het makkelijk te combineren is met jouw kleding maar dat het wel stijlvol is.
  • Kies de juiste stof. Wollen sjaals zijn perfect voor een koude winter. Als het niet zo koud is zou je kunnen kiezen voor katoenen sjaals.