Scotch & Soda lente- en zomercollectie 2018

Scotch & Soda, het Amsterdamse modemerk met wereldwijd meer dan 190 winkels en 8000 verkooppunten, lanceert vandaag SS18, de lente- en zomercollectie voor 2018 onder de naam ‘From Amsterdam, From Everywhere’.

‘From Amsterdam, From Everywhere’ staat voor ieder die vrij wilt zijn om te ontdekken: “Het is een verhaal over zowel het ontdekken en verkennen van de wereld als zelfontdekking, over hoe ver je zou gaan en welke risico’s je zou nemen om dingen anders te doen en je eigen weg te kiezen”, aldus Marlou van Engelen, creative director bij Scotch & Soda,

Collectie Scotch and Soda lente en zomercollectie 2018

 

Kleurrijke collectie

Om dit verhaal te illustreren trok het merk naar Jordanië waarbij enkele prachtige locaties zijn uitgekozen die perfect aansluiten bij de kleuren van de collectie. Deze kleuren worden fantastisch aangevuld door de indrukwekkende landschappen van Jordanië, waaronder het iconische rood van de Wadi Rum-woestijn, de door wind uitgehouwen duinen en de kust van de Dode Zee.

Collectie Scotch and Soda lente en zomercollectie 2018

 

Long live the way you call your own

Scotch & Soda heeft een stijlvolle en krachtige campagne video gelanceerd met de internationale Nederlandse modellen Damaris Goddrie en Wouter Peelen.  Check de video en ontdek ‘Long live the way you call your own’.

Shop Scotch & Soda SS18

Bekijk hier 40 items of shop de gehele Scotch & Soda SS18 herenkleding, schoenen en accessoires collectie op de site van Scotch & Soda.