Winterjassen trends voor mannen

Een jas is een belangrijk onderdeel van jouw outfit. Wanneer je een jas koopt doe je dit vaak om een aantal jaren te dragen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een spijkerbroek of een t-shirt die je normaal gesproken maar een of twee dagen per week draagt, heb je voor het grootste gedeelte van het jaar dezelfde jas aan.

Wat zijn de trends in winterjassen van de afgelopen jaren? In dit artikel worden vier van de populairste herenjassen types beschreven. Bij elk type vindt je twaalf suggesties die je direct zou kunnen bestellen.

Bomberjack

De mannen van boven de 30 hebben de trend van de jaren ’90 meegemaakt waarin de bomberjacks zeer populair waren onder de gabbers (house liefhebbers). De bomberjacks zijn weer helemaal terug heren, in 2018 waren ze al in opkomst en voor 2019 zal de bomberjack weer de trend worden. Hieronder een aantal van de bomberjacks die je op Style for men kunt shoppen die helemaal anno 2019 zijn. Check hier een compleet overzicht van de bomberjacks.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Mantels

Mantels zijn lange jassen die vaak zijn afgewerkt met wol. Deze jassen geven de man een sjieke, klassiek-elegante uitstraling en worden vaak gedragen door mannen met een hoge functie die wat meer te besteden hebben. Mantels zijn ook bijzonder populair onder voetbaltrainers. Hieronder vindt je twaalf populaire mantels. Op Style for men vindt je een groot assortiment van mantels voor heren. Bekijk hier een compleet overzicht van de mantels.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Blazer jas

De blazer wordt gezien als het universele jas voor alle gelegenheden die in de warme maanden vaak als jas wordt gedragen. Wil je ook een blazer in de winter aan? dat kan!. Tegenwoordig vindt je steeds meer blazers met een dikke voering die als winterjas gedragen kunnen worden.
Check hieronder twaalf toppers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Parka

Een parka is een zware jas met (meestal) een aangehechte capuchon, veelal gewatteerd of met bont gevoerd. Deze jas is uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. Tegenwoordig zijn er ook veel modellen van deze jas zonder capuchon en die lichter van gewicht zijn.
Voor de heren die op zoek zijn naar een parka jas vindt je op Style for men een ruime keuze aan parka’s met of zonder capuchon. Hieronder een aantal toppers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.